Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Britt Dekker showt afgetraind lichaam

Ook deelt de presentatrice haar geheim!

Britt Dekker heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze groot fan is van een patatje – en dan ook nog eens het liefst koud. De term 'fit' zou je daar waarschijnlijk dan ook niet zo snel aan linken. Toch heeft de blondine het tegendeel bewezen en showt op Insta haar amazing afgetrainde lichaam. Wauw!

Het geheim

Britt en een dieet? Dat is niks voor haar. Enne, dat is dan ook zeker niet de reden dat de blondine zo'n geweldige summerbody heeft. Haar geheim? "Elke dag op drie paarden rijden, 's ochtends wortels en 's avonds friet 🤫🦄🍟😂" Aha!

Koude patat (of friet)

Eerder onthulde Britt haar ietwat bizarre eetgewoonte. Zo vertelde ze al eerder aan tafel bij Marcel & Gijs dat ze koude patat heeft leren eten toen ze bij HLF8 werkte. “Een van de redacteuren hier werkte bij HLF8 en die haalde dan friet. Als het koud werd at ik het op.”

“Op de manege waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht, had ik altijd geld mee en dan kon ik tijdens de lunch iets kopen, alleen ’s avonds was mijn geld op”, vervolgde ze. “Dan was er een groep die ’s avonds nog friet at en alles wat over was, kreeg ik dan. Dus elke zaterdagavond hoopte ik dat er nog iets over was. En vaak was er nog wat over. Het was dan koud en ik vond het zo lekker. Ik heb nog die associatie met koude friet, omdat het mijn honger stilde.” Wow!

Reacties

Ook de volgers van de blondine staan versteld van haar transformatie. Met name veel paardenliefhebbers reageren onder de post, om duidelijk te maken dat paardrijden wel degelijk een sport is. "Ik moet ook maar weer gaan paardrijden 🔥", schrijft iemand. "En dan beweren mensen dat paardrijden geen sport is 🤣🤣", reageert iemand anders. Looking good, Britt!

Bron: Instagram @brittdekker92 | Beeld: NL Beeld