Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Latte eyes is dé oogschaduwtrend van het moment

We love it!

Wil jij af en toe een ander kleurtje op je oogleden, maar niet too much? Check! Een naturel kleurtje, maar toch net even wat anders: dat is dé look waar we deze zomer voor gaan. En daarom is de latte oogschaduwtrend helemaal hot and happening.

Latte oogschaduwtrend

Een ding is in ieder geval zeker met deze nieuwe oogschaduwlook: het staat iedereen. Enne, TikTok zou TikTok natuurlijk weer niet zijn om gebruikers tot in de puntjes te leren hoe je deze oogschaduwlook creëert. Wat blijkt? Het is nog best simpel om aan te brengen!

How to do

Allereerst breng je met een bruine pencil liner een lijn aan op de rand van je ooglid. Dan smeer je deze lijn vervolgens uit. Daarna breng je een bruine oogschaduw aan op je hele ooglid. Gebruik deze kleur ook om subtiel een randje onder je ogen te creëren. Hello bold eyes!

Dan pak je een koperkleurige glitter oogschaduw en breng deze aan op het begin en midden van je ooglid. Daarna voeg je een lichte shimmer toe aan de inner corners van je ogen. Vervolgens ga je met een zwart oogpotlood langs je bovenste waterlijn, en met een bruine liner langs je onderste waterlijn. Een beetje highlighter hier en daar, en je bent klaar om te gaan!

@stxph.h one oat latte with caramel drizzle to go please ☕️ #lattemakeup #lattemakeuplook #makeuptutorial Products: - YSL Crush Liner (brown & black) - Too Faced Ginger Snap Palette - MAC amber times nine palette - Chanel Beauty Baume Essential Multi Use Stick (transparent) - Lancome Lash Idole Mascara #greenscreen ♬ original sound - stephhui

Wij zijn in ieder geval he-le-maal fan van deze prachtige, trendy ooglook. Ga jij 'm deze zomer ook uitproberen? Wij in ieder geval wel!

Bron: Beautify | Beeld: NL Beeld