Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Gossip Girl staat weer op Netflix

XOXO - Gossip Girl.

Oké, fans hebben Gossip Girl waarschijnlijk al meerdere keren gezien, maar het was toch even schrikken toen de populaire serie ineens van Netflix werd gekickt in 2020. Hoe kwamen we in hemelsnaam de lockdown door?! Maarre, des te leuker is het dat de serie vorige week ineens weer onverwachts op de streamingdienst verscheen. Dat wordt weer bingen!

Gossip Girl is back

Onze harten braken toen Netflix in 2020 aankondigde dat Gossip Girl van Netflix zou gaan verdwijnen. Perfecte reden om hem dan meteen te bingen, toch? Inmiddels is dat alweer drie (!) jaar geleden, en zijn we – expres – maar even vergeten hoe het verhaal van de populaire serie nou eigenlijk in elkaar steekt, kuch kuch.

En ook Netflix had dat door, want de serie is ineens geheel onverwachts weer toegevoegd! Wait, what?! "We kunnen weer genieten van de ✨scandalous lives of Manhattan's elite✨ op Netflix, XOXO je weet wel wie 😉", deelde Netflix vorige week ineens. We kunnen de serie dus weer ouderwets bingen. Enne, dit geweldige cadeautje is meteen al beloond, want Gossip Girl staat al een week in de top 10 van Netflix. Woehoe!

Laaiend enthousiast

Ook fans zijn laaiend enthousiast over de comeback van de serie en reageren massaal onder dit geweldige nieuws. "Yesss 😍😍", reageert iemand. "OMYGOD YES ❤️👏🔥", schrijft iemand anders.

Maar met de terugkeer van Gossip Girl, hopen fans stiekem ook dat andere oude series terugkeren op de streamingdienst. "Als jullie nu ook Hart of Dixie erop zetten is iedereen blij!", schrijft iemand. "Nu Pretty Little Liars nog! 🤞", hoopt iemand anders. Ook is The Vampire Diaries een gewilde serie bij de fans. Dat wordt dus nog even afwachten!

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: Gossip Girl