Zien: dubbelganger van Gossip Girl’ Blair Waldorf gaat viral op TikTok

Blair Waldorf, is that you?

Op TikTok is de lookalike van niemand minder dan Blair Waldorf van Gossip Girl gevonden. Met uiteraard de bruine lokken, de haarband en de parels.

Blair Waldorf

Je moet even twee keer met je ogen knipperen, maar het is echt geen Leighton Meester. De Blair Waldorf-lookalike is namelijk de Canadese Maija, die met haar filmpjes al meer dan 68.5 duizend volgers heeft gekregen. Ze is de spotting image van Blair Waldorf, en dat viel al snel anderen op.

Uiteraard maakt Maija goed gebruik van haar looks en heeft ze al verschillende filmpjes opgenomen van iconische Gossip Girl-scenes – zoals: “Everyone knows that the only real Ivys are the holy trinity: Harvard, Yale and Princeton.” Enne, dit filmpje is met iemand die weer sprekend op Serena van der Woodsen lijkt, die gespeeld werd door Blake Lively. Wow!

@mmaijamay #duet with @hadelinemope #blairwaldorf #gossipgirlhere #blair ♬ original sound – #itsbaeily

Vol ongeloof

Fans van de show konden het ook niet geloven en reageren massaal vol ongeloof onder de filmpjes. Zo valt er te lezen: “Ok you and Leighton Meester must be part of the same bloodline or something because you are the spitting image of her when she was younger.” Andere fans zien hoe eng de vergelijking eigenlijk is, want zelfs de uitdrukkingen van Blair Waldorf zijn hetzelfde.

Hopen dat we ook de lookalikes van Chuck, Nate en Dan kunnen vinden, want we willen de hele Gossip Girl-cast compleet zien!

Bron: NSMBL | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws