Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Lindsay Lohan bevallen van eerste kindje

Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen!

Heel leuk babynieuws voor Lindsay Lohan en hubby Bader Shammas! De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat heeft de woordvoerder van de actrice gemeld aan Page Six.

Blessed and excited

In maart maakten Lindsay en Bader het heugelijke nieuws bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachtten. De Mean Girls-actrice kondigde haar zwangerschap aan op Instagram. “We are blessed and excited! 🙏🤍👶🍼”, schreef ze bij een foto van een rompertje met de tekst ‘coming soon‘ erop. Enne, de kleine man is inmiddels geboren!

Zoon geboren

Lindsay en Bader zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Het jongetje heeft de prachtige naam Luai gekregen. "De familie is dolgelukkig", laat de woordvoerder van de actrice weten aan Page Six. De baby is ter wereld gekomen in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, waar het stel woont. Volgens Page Six is Luai een Arabische naam, het betekent 'schild of beschermer'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nestig (@nestigbaby)

Familie van drie

Lindsay, die bekend is van populaire films als Mean Girls en Falling for Christmas, stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje met Bader. Ze waren toen zo'n vier jaar samen. Inmiddels hebben ze hun liefdesgeluk dus kunnen bezegelen met een prachtige zoon. Van harte gefeliciteerd!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld