Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Giorgina deelt hoe ze haar vriendin heeft leren kennen

'We zijn stapelverliefd op elkaar'

Giorgina schreef geschiedenis door als eerste transvrouw ever naar Ex on the Beach: Double Dutch te komen. Inmiddels zit het negende seizoen er alweer op en weten we dat Giorgina happily in love is met haar nieuwe vriendin. Op Instagram deelt de realityster hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Liefdesleven

Begin juli deed Giorgina een vragenrondje in haar Instagram Stories. Hoewel Ex on the Beach toen nog in volle gang was, deelde ze een update over haar liefdesleven. Enne, Giorgina blijkt helemaal bezet te zijn als het gaat om de liefde. Een volger vroeg haar namelijk hoe het nu in de liefde gaat, waarop ze antwoordde met: “Helemaal goed ❤️”, samen met een aandoenlijke video van haar en haar nieuwe vlam. Haar nieuwe lover kwam echter niet herkenbaar in beeld.

Wie deze secret lover is? Daar wil Giorgina nog niet heel veel over kwijt. “Het is geen jongen, maar een meisje. Ik val op vrouwen dus ja, haha”, laat ze doorschemeren. Hmm, dat wordt dus nog eventjes wachten op de big reveal

Stapelverliefd

Hoewel we nog steeds geen duidelijke foto van het gelukkige stel hebben gezien, deelt Giorgina in een nieuwe Q&A wel meer details. Zo vraagt een follower hoe ze haar vriendin heeft leren kennen. Giorgina vertelt dat ze haar al kende voor EOTBDD. "Denk iets meer dan een jaar geleden, ze had me ooit een bericht op TikTok gestuurd", deelt ze. Dat is destijds nooit iets geworden, tot voorkort. "Een paar maanden geleden zijn we gaan daten en nu zijn we stapelverliefd op elkaar. Sinds 30 juni hebben we een relatie en zijn we supergelukkig."

Beeld: Instagram @giorgina_angelx

Ongeluk

Ook reageerde Giorgina in haar vorige Q&A op een totaal andere vraag, namelijk waarom de beauty altijd haar hand dicht heeft tijdens Ex On The Beach. Enne, de reden daarvoor hadden we écht niet verwacht! “Had een maand voor EOTB een ongeluk gehad. Al mijn pezen en zenuwen waren beschadigd dus mijn hand deed het niet meer. Nu een half jaar later kan ik hem weer bewegen, maar zit er nog steeds geen gevoel in.” Oh no!

Bron: Instagram @giorgina_angelx | Beeld: MTV