Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Diego openhartig over adoptieproces zoontje

Ook vertelt hij hoe het nu tussen hem en Cyrano gaat.

We leerden Diego González-Clark kennen in het laatste seizoen van Prince Charming. Hoewel hij in de finale vol overtuiging voor Joey kiest, eindigt hij uiteindelijk toch met runner up Cyrano. Veel eerder in het seizoen verraste hij de mannen al met het nieuws dat hij een zoontje heeft. In gesprek met de Telegraaf vertelt Diego openhartig over het adoptieproces.

Sem

Het was even schrikken voor de kandidaten in Prince Charming, toen Diego vertelde dat hij "al een man in zijn leven heeft". Het bleek echter te gaan om zijn tweejarige zoontje Sem, die hij samen met zijn toenmalige vriend heeft geadopteerd in 2018. "Je hebt altijd dat fabeltje over de ooievaar, maar bij ons werd Sem wél echt gebracht", blikt Diego terug. "Ik ben twee jaar geleden op zes maart vader geworden en kort daarvoor werden we gebeld met het nieuws: ’Jullie zijn gematcht met een zoontje van twaalf weken oud. Over tien dagen is hij bij jullie."

Nog niet klaar

Hoewel dit geweldig nieuws was, zorgde het ook voor de nodige stress. "Die tien dagen voordat Sem bij ons kwam wonen, waren de heftigste dagen van mijn leven", deelt Diego. "Het was midden in de coronaperiode, de winkels waren gesloten en online had alles een lange levertijd." De (toen nog) aanstaande vader had nog helemaal niks in huis om een kindje te kunnen ontvangen. "We hadden nog geen kinderwagen, geen kinderkamer, helemaal niks. Zouden we eindelijk vader worden, was het huis nog lang niet klaar…" Het was zelfs zo'n intense periode, dat Diego en zijn toenmalige vriend weleens vergaten om zelf te eten. Oeps! Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed.

Band met Cyrano

Ook vertelt Diego in gesprek met de Telegraaf hoe het nu tussen hem en Cyrano gaat. "Cyrano, met wie ik uiteindelijk na de reünie-aflevering ben geëindigd, zie ik nog wekelijks. Het is nu vooral vriendschappelijk, maar we zijn nog steeds aan het uitzoeken wat er speelt", vertelt Diego. "We hebben het fijn samen. Cyrano gaat ook heel goed om met Sem, die twee zijn goede vrienden. Dat is voor mij hartverwarmend en het allerbelangrijkste."

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld