Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally! ZOOP: De Reünie is nu te zien bij Videoland

Hallo nostalgie!

The wait is finally over! Vanaf vandaag kunnen we weer even helemaal terug naar ons jeugdsentiment, want ZOOP: De Reünie is nu te zien bij Videoland. De originele cast gaat helemaal terug in de tijd, op de plek waar het voor hun allemaal begon. Dat wordt genieten!

Reünie

Sinds bekend werd dat ZOOP: De Reünie vanaf 15 juli te zien is, hebben we de dagen afgeteld. Enne, nu is het dan ein-de-lijk zover! Speciaal voor deze reünie kwamen Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) weer samen op de plek waar het voor hun allemaal begon: Ouwehands Dierenpark.

Dierbare herinneringen

In deze documentaire blikt de cast terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap – die tot op de dag van vandaag nog springlevend is. Ook gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read. Bovendien zullen ze nooit eerder vertoond materiaal in de documentaire showen, en wordt duidelijk wat de plotselinge bekendheid met hen deed.

Romance

Uit de eerste beelden die Videoland onlangs deelde bleek al dat we achter dingen gaan komen die we nog niet wisten. Zo lijkt het erop dat er ooit een romance plaats vond tussen twee castleden…

Twintig jaar geleden begonnen acht piepjonge en onervaren acteurs zonder verwachtingen aan het ZOOP-avontuur. Ze hadden toen nog geen idee hoe immens populair de jeugdserie ZOOP uiteindelijk zou worden. Na drie seizoenen, 325 afleveringen en drie speelfilms stopte het avontuur helaas. Als de rangers in 2007 de winterse dierentuin verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, is dat de allerlaatste keer dat ze ooit samen in de dierentuin zijn geweest. Tot nu!

ZOOP: De Reünie is nu te streamen bij Videoland.

Beeld: Tom Cornelissen