Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze films en series mag je de komende tijd niet missen

Je hoeft je niet te vervelen!

Als we het eens rustig aan willen doen in het weekend, kruipen we graag onder een dekentje op de bank om een film of serie te kijken, of gaan we naar de bioscoop. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Joy Ride

In Joy Ride kruipt Ashley Park in de huid van de succesvolle advocaat Audrey. Audrey werd als kind geadopteerd en opgevoed door een Amerikaans stel. Als ze voor een belangrijke deal naar China moet, neemt ze haar beste vriendin Lolo (Sherry Cola) als vertaler mee, omdat ze zelf alleen Engels – ‘en een beetje Gollum’ – spreekt. De zakendeal gaat echter alleen door bij een kennismaking met haar Audrey’s biologische moeder.

Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat (Everything Everywhere Alle At Once-actrice Stephanie Hsu), die een Chinese soapster is geworden en Deadeye (Sabrina Wu), de excentrieke nicht van Lolo, gaan de meiden op zoektocht naar Audrey’s biologische moeder.

Joy Ride draait nu in de bioscoop. 

The Real Housewives of Atlanta

We moeten helaas nog even wachten tot we The Real Housewives of Amsterdam verder kunnen kijken, maar in de tussentijd kunnen we ons vermaken met The Real Housewives of Atlanta. Zo kun je bij Hayu nu maar liefst vijftien seizoenen van deze realityserie kijken! Het nieuwste seizoen staat namelijk sinds kort op de streamingdienst. Dat wordt bingen!

Marcel The Shell With Shoes On

Dean is een filmmaker die met zichzelf in de knoop zit. Hij besluit naar een Airbnb te verhuizen en komt er daarachter dat hij niet alleen is. En nee, niet op een creepy manier. Hij ontmoet Marcel, een schattige schelp van 2,5 centimeter groot die daar ook woont met zijn oma Connie en hun pluisdiertje Alan. Marcel en Connie, die ooit bij een bloeiende gemeenschap van schelpen hoorden, zijn de enige overlevenden van een mysterieuze tragedie. Samen met Dean gaan ze op zoek naar nog meer schelpen. Een echt feel-good film! 

Marcel The Shell With Shoes On is te zien bij SkyShowtime.

ZOOP: De reünie

In ZOOP: De reünie blikken Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) terug op hun ZOOP-tijd. In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is.

Daarnaast gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read. Ook zullen de acteurs nooit eerder vertoond materiaal in de documentaire showen, en wordt duidelijk wat de plotselinge bekendheid met hen deed.

De Videoland Original ZOOP: De Reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

Bioscoop

Uiteraard draaien er ook weer veel mooie films in de bioscoop. Zo kun je nu de nieuwste Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, No Hard Feelings en The Little Mermaid bewonderen. Vanaf 18 juli draait Barbie: the movie in de bioscoop en vanaf 19 juli is Oppenheimer te zien op het witte doek. Leuk!

Beeld: Joy Ride