OMG: Wibra verkoopt nekventilator voor warme dagen

TikTok made us do it!

Dit weekend is het weer bloedjewarm – iets wat we natuurlijk heerlijk vinden – maar toch is het lastig om die hitte soms te verdragen. Enne, ook Wibra merkte dat waardoor ze nu met een ge-wel-dige oplossing zijn gekomen: de winkelketen verkoopt namelijk een nekventilator voor de warme dagen!

Nekventilator

Met name voor de mensen die het áltijd warm hebben is dit de uitvinding van de eeuw. De Wibra is natuurlijk een winkel die van alles wat heeft, waardoor een nekventilator dan ook zeker niet kan missen in het assortiment.

Ook dit keer is TikTok weer onze saving angel als het gaat om het product van de Wibra. Want ja, als we TikTok niet hadden, dan hadden we waarschijnlijk niet eens geweten dat ze een nekventilator verkochten.

@wibranl Met het warme weer kan je wel wat verkoeling gebruiken! Tip: deze nek ventilator met 3 standen! #tiktokmademebuyit #wibranederland #wibra #zomer #hittegolf #benauwd #lente #datdoejegoed ♬ Iced Coffee – Arthur Hill

Rennen!

De nekventilator is super easy in gebruik omdat-ie maar drie standen heeft. Superhandig voor in de zomer dus! Doe ‘m om je nek en neem hem overal mee naartoe. Wij weten in ieder geval wel wat wij gaan aanschaffen met deze warme temperaturen.

Het enige wat de winkelketen niet verklapt is hoe duur het product is, maar als we de Wibra een beetje kennen zal dat vast en zeker niet al te duur zijn. Dat wordt dus rennen!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock, TikTok

Laatste nieuws