Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Art Rooijakkers licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen B&B Vol Liefde

'Die gaat wel echt spraakmakend zijn, daar verheug ik me op'

Nu het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde bijna van start gaat, zijn we natuurlijk allemaal hartstikke benieuwd naar wat de deelnemers mee gaan maken. Enne, om alvast een tipje van de sluier op te lichten, onthult oud-presentator Art Rooijakkers alvast wat we kunnen gaan verwachten. Yay!

B&B Vol Liefde

Art Rooijakkers gaan we helaas niet terugzien als presentator in het komende seizoen, maar dat betekent niet dat hij helemaal niets weet over het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Zo onthult hij aan De Telegraaf dat hij al kennis heeft gemaakt met een aantal kandidaten.

Dit seizoen gaan we B&B-eigenaren Bram, Debbie, Joy, Leendert, Marian, Martijn, Petri en Walter volgen in hun zoektocht naar de liefde. Enne, Art verklapt dat hij met name benieuwd is naar Walter.

Spraakmakende deelnemer

"Walter gaat met zijn tantra in Frankrijk wel spraakmakend zijn, daar verheug ik me op", onthult hij. Aha! Ook over Marian is hij te spreken. "Marian heb ik opgezocht in Portugal, ze is een selfmade vrouw met een bewogen leven achter de rug. Ze heeft echt een gigantische villa zoals in Dallas of Dynasty. Helemaal zelf opgebouwd, echt ongelofelijk knap. Ze zit in vastgoed en woont half op een golfbaan."

Buiten Europa

Maar dat zijn niet de enige kandidaten waar Art zich op verheugd. "Ik verheug me ook op Martijn, voor het eerst verlaten we het Europese continent. Martijn draait in Thailand een B&B, helemaal Hollands met bitterballen en Hazes." Exciting! "Joy zit in Zuid-Spanje op een berg. Die is zo knap, die kreeg zoveel aanmeldingen. Ik vroeg me af waarom hij meedoet aan dit programma, als hij op het strand verschijnt vallen de vrouwen als bosjes voor hem. Maar hij zit op een berg en het is ook weer niet zo dat ze daar naartoe komen."

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde