Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: EOTB-Giorgina heeft een nieuwe lover

Ahw!

Nu Ex On The Beach: Double Dutch er bijna op zit, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd hoe het vandaag de dag met het liefdesleven van de sexy singles gaat. Enne, hoewel ze er zelf vast en zeker nog niet zoveel over mogen vertellen, deelde Giorgina recent dat ze inmiddels een nieuwe lover in haar leven heeft.

Q&A

Geen een Ex On The Beach-ster kan het laten om een vragenrondje op Instagram te doen, zo ook Giorgina niet. Enne, daarom vond de beauty het afgelopen woensdag weer eens hoog tijd voor een Q&A. Natuurlijk kon ze veel vragen verwachten over haar reis als transvrouw zijnde, maar opvallend genoeg deelde ze ook een update over haar liefdesleven. Wait, what?

Nieuwe lover

Jep, Giorgina blijkt helemaal bezet te zijn als het gaat om de liefde. Een volger vroeg haar namelijk hoe het nu in de liefde gaat, waarop ze antwoordde met: "Helemaal goed ❤️", samen met een aandoenlijke video van haar en haar nieuwe vlam. Ahw!

Maar wie is deze secret lover? Daar wil Giorgina nog niet heel veel over kwijt. "Het was geen jongen, maar een meisje. Ik val op vrouwen dus ja, haha", laat ze doorschemeren. Hm, dat wordt dus nog eventjes wachten op de big reveal...

Ongeluk

Ook kwam er een totaal andere vraag voorbij in de Q&A, namelijk waarom de beauty altijd haar hand dicht heeft tijdens Ex On The Beach. Enne, de reden daarvoor hadden we écht niet verwacht! "Had een maand voor EOTB een ongeluk gehad. Al mijn pezen en zenuwen waren beschadigd dus me hand deed het niet meer. Nu een half jaar later kan ik hem weer bewegen, maar zit er nog steeds geen gevoel in." Oh no!

Bron: Instagram | Beeld: MTV