Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Meghan Trainor bevallen van tweede kindje

Riley is grote broer geworden!

Beschuit met blauwe muisjes voor Meghan Trainor en haar man Daryl Sabara! De zangeres deelt op haar Instagram-account dat de twee trotse ouders zijn geworden van hun tweede zoontje Barry Bruce Trainor.

Bevallen

"Op 7 juli (ons zevenjarig jubileum van onze eerste date) verwelkomden we Barry Bruce Trainor in de wereld", schrijft de trotse mama van twee. "Hij is een grote jongen (...) en in een dwarsligging. Maar we hadden een geweldige, succesvolle keizersnede en ik kreeg eindelijk mijn huid-op-huidtijd. Ahw!

Riley

Dit is de tweede keer dat de twee ouders zijn geworden van een zoontje. Zo verwelkomden ze in 2021 hun zoontje Riley, die een lastige start had. Zo sliep hun pasgeboren spruit een week lang door zonder wakker te worden, iets waar de zangeres zich heel erg veel zorgen om maakte. Gelukkig gaat het nu hartstikke goed met zoontje Riley en is-ie een geweldige grote broer voor Barry.

Reacties

Ook in de comments reageren vrienden en volgers massaal op het geweldige babynieuws. "🥹😭 Gefeliciteerd zus! Zo blij voor jou!🥰😍", schrijft Paris Hilton. "🥰🥰🥰🥰🥰 gefeliciteerd angel", reageert Ashley Benson. Mandy Moore schrijft" "Go mama! En welkom bij het feest, Barry!! Wat een bofkont!! ❤️❤️❤️❤️"

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, NL beeld