Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Yara-Nour: 'Ik vond het heel spannend om als trans binnen te komen'

'Ik wist van tevoren niet dat Giorgina daar al zou zijn'

Ex On The Beach: Double Dutch is bijna voorbij enne, wat hébben we genoten! Eén van de meest recente sexy singles die de villa heeft betreden is de knappe Yara-Nour. Enne, ze kwam meteen binnen with a bang. Want wat blijkt? De knappe 20-jarige blijkt – net als Giorgina – transgender te zijn.

Yara-Nour

Yara-Nour hebben we allemaal leren kennen in de meest recente aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. En nee, niet als een ex van een van de singles, maar als 'extra'. Toch onthulde ze recent tijdens Ex On The Beach De Afterparty van RUMAG dat ze heel erg nerveus was om de villa binnen te gaan als transvrouw.

Deelname

"Bij mij kwam het echt op m'n pad", legt de 20-jarige uit als er wordt gevraagd waarom ze zich heeft opgegeven voor het programma. "Ik zag een oproep dat ze op zoek waren naar gay, bi, transpersonen. En wel al met het tipje van de sluier dat het dan om Ex On The Beach zou gaan. En op dat moment dacht ik dus, ik kom in een editie terecht met allemaal gay people, met transpersonen."

Maar toen Yara-Nour verder door de casting kwam, kwam ze erachter dat het gewoon om de 'normale' Ex On The Beach zou gaan. "Toen heb ik het gewoon doorgezet. Ik dacht, ik ga dit gewoon doen."

Spannend

Wel vond de knappe brunette het hartstikke spannend om haar intrede te maken in de villa. "Ik vond het heel spannend omdat ik van tevoren niet wist dat Giorgina daar al zou zijn. Ik was er dus de hele tijd op ingesteld van: 'Oh, hoe gaan de mensen op mij reageren?' (...) Maar ja, Giorgina had al een hele grote stap gezet voor mij, dus daar was ik heel blij mee ", doelend op de vraag of Yara-Nour transgender is. Aha!

Bron & beeld: RUMAGTV Ex On The Beach De Afterparty