Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation-Iris over off camera moment: 'Alles was zo nieuw, anders'

'Ik had me teruggetrokken op de wc'

Dat het leek alsof Iris en Mitch het allesbehalve moeilijk hebben gehad tijdens Temptation Island, is niet helemaal waar. Zo onthult de knappe blondine dat ze het, naarmate de dagen vorderde, moeilijk kreeg. En om even tot zichzelf te komen sloot ze zich daarom op in het toilet, 'omdat daar geen camera's hangen.'

Moeilijk

Nu Temptation Island erop zit, kunnen Iris en Mitch eindelijk weer samen dingen ondernemen. Eerder vertelde het stel aan Grazia hoe zwaar het was om hun relatie geheim te houden, maar inmiddels hoeven ze niet meer stiekem te doen als ze samen willen zijn.

Opgesloten

Hoewel het avontuur de twee best makkelijk afging, had Iris het niet altijd even makkelijk, zo onthult ze in gesprek met LINDA. Zo vertelt de blondine dat ze last had van de struggles die Temptation Island met zich meebracht. "Ik was bang om heimwee te krijgen, maar dat viel gelukkig mee. Het was echt gezellig."

Toch kreeg Iris het naarmate de dagen vorderde niet makkelijker. "Op dag vier had ik even een dip, toen heb ik me teruggetrokken op de wc en daar een boek gelezen, want op die plek hangen geen camera's. Ook heb ik even met de psycholoog van de productie gezeten. Alles was zo nieuw, anders. En dat kun je allemaal niet met je partner delen."

Vragen

Maar dat was niet alles. Zo onthult Iris dat ze op een gegeven moment niet meer wist of ze een vriend had. "Op dag tien dacht ik: 'Heb ik eigenlijk nog wel een vriend?' Je hebt elkaar al zo lang niet gezien en gesproken, niet eens één appje. De mensen thuis krijgen dat niet mee, maar je emoties gaan echt keer honderd." Wow!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)