Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws voor Nicolette van Dam

'Te gek!'

premiere Fijn Weekend

Nicolette van Dam is vanaf 15 juli met de gehele ZOOP-cast te zien in de ZOOP-reünie, maar binnenkort schittert ze ook weer op het witte doek. Zo deelt de actrice en presentatrice dat ze een nieuwe filmrol te pakken heeft.

Carry Slee

De verhalen van Carry Slee blijven ontzettend populair. Het is dan ook niet zo gek dat veel van haar boeken al zijn verfilmd. Binnenkort draait er weer een verfilming in de bioscoop, en daarvoor wist Nicolette een rol in de wacht te slepen. "Te gek! Ik mag Juf Braaksel spelen in de verfilming van de geweldige kinderboeken van Carry Slee samen met een geweldige cast", deelt Nicolette op Instagram.

Op de eerste foto die ze deelt, is Nicolette samen met haar tegenspelers te zien. Hieruit blijkt dat onder meer MeisjeDjamila, Carolina Dijkhuizen en Kraantje Pappie in de film te zien zijn. Hoe leuk!

Metamorfose

De geniepige juf Braaksel is niet bepaald een lieverdje. Om de rol van de boze juf Braaksel aan te nemen, krijgt Nicolette dus een enorme metamorfose. "Het was een hele metamorfose. Dat was voor mijn familie op FaceTime ook even schrikken", grapt Nicolette. Op de rest van de foto's is dan ook te zien hoe Nicolette er in de film uit zal zien.

Hoewel het even een heel andere look is dan we van Nicolette gewend zijn, lijkt-ie wel in de smaak te vallen bij haar volgers. "Niet afschminken als je naar huis komt", grapt hubby Bas Smit. "Geweldig", reageert Carolien Spoor en ook Chantal Bles, MeisjeDjamila en Kraantje Pappie laten een enthousiaste reactie achter.

Juf Braaksel draait vanaf december in de bioscoop. 

Beeld: NL Beeld / Heukers Media