Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She said yes! Davy Klaassen vraagt vriendin ten huwelijk

Score!

Premiere Daley Blind - Nooit Meer Stilstaan

Heugelijk nieuws voor Davy Klaassen en zijn knappe vriendin Laura Benschop, de twee stappen namelijk in het huwelijksbootje! Op Instagram deelt het stel dit weekend een prachtige foto waarin we zien hoe Davy voor zijn grote liefde op één knie gaat. Enne, ze heeft natuurlijk volmondig ‘ja’ gezegd!

Relatie

Davy is al een tijdje onderdeel van het Nederlands Elftal. De aanvaller heeft in de Eredivisie als speler van Ajax al heel wat goals op zijn naam staan. En ook op het WK in Qatar afgelopen winter was Davy trefzeker. Zijn grootste overwinning, lief Laura Benschop, scoorde hij overigens alweer een tijdje geleden.

De twee zijn officieel high school lovers, want op de middelbare school hadden ze al kort iets met elkaar. Toch sloeg de vonk pas later écht over en inmiddels is het knappe koppel nu al zo'n zeven jaar onafscheidelijk. Zo nu en dan genieten we daar maar al te graag van mee, want Laura deelt regelmatig lieve kiekjes van haar en Davy samen.

Verloofd

Dit weekend plaatsten de twee wel een heel bijzonder moment op hun Instagram-pagina. Op de eerste foto zien we een stiekem briefje met daarop ''Engagement ring!!! Please be discrete'' en op de tweede foto is te zien hoe het koppel elkaar innig omarmt na het stellen van de belangrijke vraag. ''Forever 🥹💍!!!'', luidt de caption.

View this post on Instagram

A post shared by @laura.benschop

Reacties

Het kersverse verloofde koppel wordt volop gefeliciteerd in de reacties onder het bericht. “Gefeliciteerd!!❤️❤️”, reageert Monica Geuze en “🥹🥹❤️❤️!!!!”, schrijft voetbalvriendin Annekee Molenaar. Ook voetballers Daley Blind, Maarten Stekelenburg en Owen Wijndal laten felicitaties achter. John van den Heuvel grapt op zijn beurt: ''Zelfs een PSV’er wordt blij van dit bericht 👌❤️🤩 gefeliciteerd Laura en Davy 🥂''

Bron: Intstagram @laura.benschop, @davyklaassen | Beeld: NL Beeld/Brunopress, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221017 - Premiere vn de tweedelige Videoland documentaireserie Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Davy Klaassen