Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waterman opgelet! Vandaag is het je geluksdag

Dit belooft veel goeds!

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Lucky you! Vandaag, maandag 3 juli, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen!

Waterman (21 januari - 19 februari)

Planeet Pluto is nu weer een tijdje verdwenen uit je teken en dat voelt als een opluchting. Je bent beter in staat te relaxen van de zomer en te genieten van je vakantie. Verder is dit een uitstekende periode om na te denken over je carrière. Zit je nog steeds op de juiste plek of zijn er zaken die je graag anders ziet? Je hoeft niet meteen te beslissen, alleen is het wel goed om er komende tijd eens serieus bij stil te staan.Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Never Have i Ever (Netflix)