Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Temptations-Iris en Mitch beginnen samen podcast

'Dus we zeggen: stay tuned and spill your tea'

Hoewel Iris en Evie onlangs nog bekend maakten dat dat ze gaan stoppen met hun podcast NOSHAME, maakte Iris niet heel lang daarna bekend dat ze samen met lover Mitch een podcast start genaamd: ShiTalk.

NOSHAME

In april introduceerden Iris en Evie hun podcast NOSHAME nog voor op TikTok, een podcast waar brandende vragen van hun volgers worden behandeld en beantwoord. “Heb jij al voor een langere tijd een brandende vraag waar jij een ongefilterd antwoord op zou willen krijgen? Stuur die hele brandende vraag dan hier in onze DM en wie weet beantwoorden wij die vraag in deze podcast”, zo kondigden Iris en Evie aan.

Ruzie

En hoewel de twee dames in kwestie uit elkaar zouden zijn gegaan omdat Evie het te druk had, en Iris wat voor zichzelf wilde gaan doen, dacht Reality FBI daar toch anders over. Volgens het Insta-account hebben de dames – inclusief hun partners – namelijk ruzie, waardoor de twee hun eigen weg zijn gegaan. Oei!

En om de geruchtenmolens nog wat harder te laten draaien postte Mitch afgelopen week ineens een wel heel verdachte Instagram-story op zijn account. Zo haalde hij uit naar 'sommige mensen uit zijn seizoen die twee gezichten hebben'. "Leuk in je gezicht doen, maar tegen andere bepaalde uitspraken doen over mij. Ik heb geen tijd voor negativiteit, dus bij deze zijn die mensen in ieder geval niet meer welkom bij ons thuis." Hm...

Binnenkort

En om het nóg verdachter te maken, beginnen Iris en Mitch nu samen een podcast. Natuurlijk hartstikke gezellig, maar het zet ons wel aan het denken. "Binnenkort! Elke twee weken een nieuwe podcast met de dagelijkse sh*t die we allemaal kennen, maar waar niemand z'n mond over durft open te trekken. Te zien op ons TikTok-account. Dus we zeggen: stay tuned and spil your tea", zo laat het koppel weten op het Instagram-account van ShiTalk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island