Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations-Evie wordt lastiggevallen met de vraag: 'Ben je al zwanger?'

'Echt ongelofelijk'

Temptation Island: Love or Leave was dé uitgelezen kans voor Evie en Mike om te kijken of Mike, net als Evie, 'huisje, tuintje, kindje' wilde. En dat heeft goed uitgepakt voor de twee, want Mike staat er wel degelijk voor open. Echter, is iedereen er nu zó nieuwsgierig naar dat Evie vaak wordt lastiggevallen met de vraag of ze al zwanger is.

Lastigvallen

In de podcast De GroepsApp van NSMBL onthult de knappe blondine dat ze steeds vaker merkt dat mensen bij het stel naar binnenkijken. "Zeker nu het lekker weer wordt, dan zitten we in de voortuin. Dan lopen er mensen langs, die kijken, lopen door, lopen terug en zeggen: 'Ben je al zwanger?' of 'Komen er al kinderen?'. Echt ongelofelijk. Dat is echt het enige wat mensen zeggen."

Apart van elkaar leven

En hoewel Mike en Evie dus zelf al die tijd al wisten dat het goed zat tussen hen, hebben ze hun relatiestatus de maanden voor de laatste aflevering van Temptation geheim moeten houden en leefden ze apart van elkaar. Tijdens een Q&A op Instagram vertelde Evie hoe dat was.

“Zwaar onderschat”, stelde ze. “Als je niks meer samen mag doen dan besef je pas hoe veel je eigenlijk samen deed”, legt de realityster uit. “Wij wonen wel samen, maar je wil toch leuke dingen doen. Ondanks dat wij er eerder uit zijn gegaan, mochten mensen nog steeds niks weten en dagelijks kreeg ik de vraag of wij nog wel samen zijn. Voor ons was het vanzelfsprekend omdat wij samen het programma hadden verlaten, maar voor de kijker blijft dit natuurlijk nog een vraag.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)