Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze over schuldgevoelens naar Zara-Lizzy: 'Wordt steeds erger'

'Hoe ouder je kind wordt, hoe meer tijd je samen doorbrengt, hoe sterker je band wordt'

Monica Geuze is voor haar werk letterlijk overal en nergens. En hoewel dat natuurlijk a-ma-zing is, heeft de beauty toch altijd ergens een schuldgevoel tegenover haar dochtertje Zara-Lizzy, zo onthult ze in de podcast V4ader.

Schuldig

In de podcast vertelt de moeder dat ze vaak weg is naar het buitenland voor werk. "Los daarvan werk ik ook gewoon best veel." Daarnaast vindt ze het heel moeilijk dat ze vaak weggaat, omdat de vader van Zara-Lizzy, voetballer Lars Veldwijk, in Zuid-Korea voetbalt. "Dan denk ik van: ja, het is niet zo dat haar vader er dan is", gaat ze verder.

"Als jij dan de tweede bent die die keuze maakt om af en toe naar het buitenland te gaan, dan komt die verantwoordelijkheid bijna op mij aan of ik wel ga of niet", legt ze uit. "Terwijl, ik vind m'n werk wel heel erg leuk. (...) Ik ben heel blij met het werk wat ik doe, dus ik zal het ook nooit kut vinden om weg te moeten. Alleen voel ik me dan wel heel schuldig."

Oppas

Gelukkig heeft Monica een aantal fantastische mensen om zich heen die voor Zara-Lizzy kunnen zorgen als ze naar het buitenland moet voor werk. "Dan gaat ze naar mijn ouders en ik heb echt een fantastische oppas", gaat Mo verder. "Die echt een waanzinnige klik heeft met Zara-Lizzy. Ze is echt geweldig. (...) Ik vertrouw dan echt de mensen die met haar zijn."

Groter worden

Toch biecht de beauty op dat dat gevoel wel door de jaren heen is gegroeid. "In het begin, toen ze echt heel klein was, vond ik het vreselijk. Want ook nu, nu is ze bijna vijf, ze kan echt wel vertellen wat ze wel wil of niet. (...) Ik vind het eigenlijk twee kanten hebben. Ik vind het moeilijker omdat, hoe ouder je kind wordt, hoe meer tijd je samen doorbrengt, hoe sterker je band wordt, hoe moeilijker ik het dus vind om weg te gaan. Het wordt steeds erger omdat je steeds hechter wordt."

Bron: Podcast V4der, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld