Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian over moeder Kris Jenner: 'Ik kan niet geloven wat ze met ons heeft doorstaan'

'Ik heb zoveel respect voor ouders'

All moms know: het opvoeden van een kind gaat niet altijd over rozen. Enne, laat staan als je er zes hebt, zoals de enige echte momager Kris Jenner. De 67-jarige moeder heeft het dan ook niet altijd makkelijk gehad, zo onthult Kim Kardashian in gesprek met de Italiaanse Vogue. "Ze dronk iedere dag een glas wodka", aldus de Kardashian-telg.

Wodka

Kim heeft zelf vier kinderen met ex-man Kanye West, maar vond het af en toe erg lastig om alle ballen hoog te houden. Zo leeft ze een druk bestaan en vliegt ze van hot naar her, mét kids. Daarom vroeg ze haar moeder wel eens hoe ze het volhield met zes kinderen. "Ze zei: 'Waarom denk je dat ik iedere dag mijn glas wodka nam om 17.00 uur?" Wait, what? "Ik heb zoveel respect voor ouders. En ik kan niet geloven wat mijn moeder met ons heeft doorstaan", stelt Kim dan.

Hulp

Nu Kim weer een single leven leidt, kan het soms knap lastig zijn met vier kinderen. Daarom is de Kardashian-telg maar wat blij met de goede hulp die ze krijgt tijdens de opvoeding van haar kinderen. "Daar ben ik gelukkig en gezegend mee, maar hoeveel hulp je ook hebt, je kinderen willen hun moeder. Jij moet degene zijn die elk probleem oplost en doen alsof je alles voor elkaar hebt."

Moederdagcadeau

Toch kan Kim wel genieten wanneer ze met haar kroost is. Zo deelde ze afgelopen Moederdag nog een té grappig Moederdagcadeau van een van haar kinderen. Naast de prachtige tekeningen die ze kreeg op deze speciale dag, kreeg ze ook een lijstjes met feitjes over zichzelf. “Mijn moeder is 22 jaar oud”, begint het lijstje. “Ze vindt het leuk om samen met mij te slapen.”  Vervolgens staat er in het lijstje dat Kim ‘nooit kookt’. “Ze heeft een chef”, valt er te lezen. Gelukkig kon de moeder er zelf ook om lachen, maar wilde ze toch even laten weten dat ze wel degelijk zélf kookt. Ha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld