Kris Jenner over de grappige manier waarop ze de namen van haar dochters bedacht

En zo had Kim Kardashian dus bijna geheten!

Als je het rijtje Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie hoort dan weet je: dáár is over nagedacht! Momager Kris Jenner onthult hoe ze de unieke namen van haar dochters bedacht. “Ik wist al hoe mijn kinderen gingen heten voordat ze geboren werden.”

‘Dat was een makkie’

Het lijkt erop dat Kris bij de geboorte van haar kinderen al goed nadacht over toekomstige fame. Inmiddels kent iedereen de unieke namen van haar dochters. In een nieuwe clip uit The Kardashians legt de momager uit hoe ze het rijtje namen bedacht. “Ik wist al hoe mijn kinderen gingen heten voordat ze geboren werden. Ik vond de naam Courtney heel mooi en ik dacht dat het heel interessant zou zijn om dat met een ‘K’ te schrijven. Dus dat was een makkie.”

Kim & Kerstmis

“En dan hebben we Kim. Kerstmis is mijn favoriete dag van het jaar en ik hou van de naam Noel”, aldus Kris. Aan deze Franse naam voor Kerst kleefde echter een probleempje: “Noel zou dus haar naam worden, maar het begon niet met een K, en Koel klonk heel raar. Dus werd het Kimberley Noel.” Aha!

Designer-inspiratie

Kris was duidelijk on fire en besloot de trend door te zetten bij haar andere drie dochters. “Daarna kwam Khloé. Ik ben dol op de designer Chloé, dus ik probeerde Khloé met een ‘K’ uit en dat klonk ook al zo goed!”

Ook Kendall had bijna een andere naam gehad, verklapt Kris. “Dat zou Kennedy of Kameron met een ‘K’ worden.” Daarna was de inspiratie een beetje op. “En toen Kylie…Kylie! Op een gegeven moment ben je gewoon door alle namen die met een ‘K’ beginnen heen.”

Sorry, Robert!

Maarre, Kris, hoe zit het dan met je zoon? “Dat is Robert George Kardashian. Oh nee! Robert Arthur Kardashian”, corrigeert Kris zichzelf. “Ik was even de naam van mijn kind vergeten. Dit is zó verwarrend.” Tja, misschien had je ‘m beter Kobert kunnen noemen?

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws