Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Megan en Joey bevestigen relatie

Hoe leuk!

Ze deelden onlangs al romantische vakantiekiekjes samen op Instagram, maar EOTDD's Megan en Joey vertelden niet of ze een relatie hebben. In de nieuwste aflevering van Beach Bar bevestigen Megan en Joey aan host Fawry not Sawy dat ze officieel een setje zijn.

EOTBDD

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch kregen de deelnemers te maken met een onaangename verrassing. Nieuwkomer Rick kreeg namelijk als extra power de opdracht om iemand naar huis te sturen. Hij besloot "van het meest plakkerige duo er één naar huis te sturen." Met deze uitspraak doelde hij op Megan en Joey. Rick deelt vervolgens dat hij Joey naar huis stuurt.

Dat Joey naar huis moet, valt niet bepaald in goede aarde bij Megan. Na een heftige ruzie met Rick, besluit Megan samen met Joey de villa te verlaten.

Exit

In Beach Bar blikken Megan en Joey terug op hun exit met Fawry not Sawry. "Ze wilden de grootste man van de show naar huis sturen", grapt Joey. "Ik ben weggestuurd en Megan is toen ook vertrokken, omdat ze niet zonder mij daar wilde blijven. Wel romantisch", lacht Joey. Megan wilde zo graag bij Joey blijven, dat ze met hem mee naar huis is gegaan in Nederland. "Ik heb zelfs mijn vlucht laten wijzigen naar Eindhoven", deelt Megan. "We vonden elkaar gewoon leuk", vertelt Joey erover.

Dennis Roos

Ondanks dat de twee elkaar leuk vonden, gebeurde er een en ander tussen hen na de opnames van Ex on the Beach. Zo verruilde Megan Joey in voor Dennis Roos. "Er waren sowieso gevoelens, maar toen is er gewoon van alles gebeurd en ik dacht niet helder na. Maar uiteindelijk heb ik daar ook veel spijt van gehad", deelt Megan. Ze vervolgt dat zij de reden was van de pauze tussen haar en Joey. "Het was mijn schuld. Daar heb ik veel spijt van gehad. Ik heb hem (Joey, red.) praktisch gestalkt daarna. Vreemdgaan is een groot woord, want we hadden niet echt een relatie."

De relatie met Dennis Roos liep op de klippen, omdat de twee veel ruzie hadden. "Ik was er gewoon klaar mee." Ondertussen kon Megan Joey niet vergeten. Hoewel Joey Megan niet meteen wil vergeven, belt hij haar in een dronken bui. "Ik zei: 'Als je morgen niet op Jonna's feestje bent, dan spreek ik jou nooit meer. Dus ik wil dat jij nu vanuit Dubai naar Nederland komt.' Megan boekte dan ook meteen een vlucht naar Nederland, en de twee spraken elkaar op het feestje", deelt Joey.

De twee wisten het uit te praten en gingen samen op vakantie. "Laatst dachten we: we zouden altijd al eens samen op vakantie gaan, waarom doen we dat niet gewoon?", vertelt Joey. De twee besloten daarom samen op vakantie te gaan en bevestigen aan Fawry dat ze officieel een stelletje zijn. Awh!

Beeld: privébeeld Megan