Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Temptations Jaydi showt nieuwe vriend op Instagram

De realityster is weer in love!

Love is in the air! Jaydi Dubois, die we kennen van Temptation Island: Love or Leave, is weer gelukkig in de liefde. Dat deelt de realityster op Instagram, waar ze ook een kiekje van haar nieuwe vriend deelt.

Nieuwe vriend

Gisteren konden op Instagram Stories zien dat Jaydi lekker aan het varen was door Utrecht. Het was dit weekend immers perfect weer om lekker met een bootje het water op te gaan. Maarre, dat is niet het enige dat de realityster laat zien. Ze deelt namelijk ook een foto van een heel knappe man en een witte roos. Wat blijkt? Cupido heeft raak geschoten bij Jaydi en ze is weer happily in love.

Je ziet het bijna niet, maar onderin de foto staat heel klein de naam van haar vriend getagd met daarbij een hartje en een slotje. Te cute!

Beeld: Instagram @jaydidubois

De gelukkige

Wie de gelukkige is? Zijn naam is Yacob Swelem. Natuurlijk hebben we meteen even zijn Instagram bekeken, waar we nog meer foto's tegenkwamen waarop hij duidelijker te zien is. Enne, wat een knappe man!

Temptation Island

In 2020 deed Jaydi met haar toenmalige lover Sonny mee aan Temptation Island: Love or Leave. Het koppel overleefde de ultieme relatietest echter niet, maar Jaydi leerde wel iemand anders kennen tijdens het programma: Ricky. Helaas bleek ook die romance niet sterk genoeg, want niet veel later gingen ze weer uit elkaar. Inmiddels is Jaydi dus wel weer helemaal gelukkig in de liefde met Yacob. Wij wensen de twee heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @jaydidubois en @yacob.swelem | Beeld: Temptation Island