Hoe leuk! Bij Something Borrowed huur je de mooiste designer items

Hier worden we blij van!

Als we een bruiloft, feestje of festival op de planning hebben, willen we er het liefst zo leuk mogelijk uitzien. Hoewel we vaak proberen items die we al hebben leuk te stylen, moeten we toegeven dat we voor speciale gelegenheden ook nog weleens nieuwe kleding kopen. Maar als je die items maar een paar keer aandoet, is dat eigenlijk wel heel zonde. Something Borrowed to the rescue! Hier kun je vanaf nu prachtige designer items huren!

Designerkleding

Je voor een speciale gelegenheid in een designer item hullen, klinkt ontzettend cool. Maar daar hangt vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan. Hoewel, dat hoeft niet. Georgie Simons en Carla Rovaris lanceerden afgelopen vrijdag namelijk Something Borrowed. Een fashion rental en resell service in Amsterdam. Het label is gespecialiseerd in high-end kleding en handtassen.

Bij Something Borrowed kun je dan ook kleding of items huren van merken als Jacquemus, Zimmerman, Prada, Charo Ruiz en nog veel meer. Ook kun je bij het online platform terecht voor stylingadvies en is de service beschikbaar door heel Nederland. En dat is nog niet alles. Klanten ontvangen een uitgebreide maatgids gebaseerd op verschillende lichaamsvormen en kunnen in real-time via WhatsApp advies ontvangen over of een bepaald item hen zal passen.

Bekijk hieronder een greep uit de prachtige jurken en playsuits die bij Something Borrowed te huren zijn:

Milieuvriendelijk

Something Borrowed mag zich een milieuvriendelijk label noemen. Zo zijn de verpakkingen composteerbaar, plantaardig en herbruikbaar. Het label hoopt met hun service high-end designers toegankelijk te maken voor iedereen en ook de modecyclus te vertragen. Je kunt een item vier, zeven of veertien dagen huren.

Beeld: Something Borrowed 

Laatste nieuws