Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ginny & Georgia-actrice Brianne Howey bevallen van eerste kindje

Babynieuws!

Prachtig babynieuws voor Brianne Howey. De actrice is namelijk bevallen van haar eerste kindje. Dat nieuws deelt de hoofdrolspeelster uit Ginny & Georgia op Instagram, waar ze ook een prachtig kiekje deelt met haar kleine spruit.

Bevallen

Op Instagram deelt Brianne een stralende foto van zichzelf met de pasgeboren baby. "Mijn hele wereld is zojuist een stuk zoeter geworden. En kleiner. Welcome my little love 💛", luidt de caption. De actrice, die Georgia speelt in de Netflix-hit Ginny & Georgia, maakt nog niet bekend wat de naam van de kleine is en of het een jongetje of meisje is. Het is haar eerste kindje samen met haar man Matt Ziering, met wie ze in juni 2021 in het huwelijksbootje stapte. Congrats! 

Forever new +1

In maart maakte Brianne bekend dat ze zwanger was. De actrice verscheen toen op de rode loper van een modeshow in Miami, waar haar babybuik voor het eerst duidelijk te zien was. Hubby Matt was ook op het event aanwezig. Om het nieuws te bevestigen deelde Brianne een paar dagen later ook een foto op Instagram die tijdens de show in Miami is gemaakt. Daarop was haar beginnende babybuik nog duidelijker te zien. “With my forever new +1 🥰🤎 “, schreef de actrice bij het kiekje.

Inmiddels zitten de kersverse parents dus op een hele grote roze of blauwe wolk, en kunnen ze volop genieten van hun kindje!

Bron: Instagram @briannehowey, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld