Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mike en Evie openhartig over sexleven: 'Af en toe beetje gek doen met een andere meid'

Het stel blijkt niet vies te zijn van een beetje experimenteren.

Mike en Evie waren dit seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave. Halverwege het seizoen hadden ze hun antwoorden echter al gevonden en dus verlieten ze vroegtijdig het avontuur. De lovebirds vertellen er tijdens een Mac Date in de auto bij Nick Eshuis alles over. Enne, de YouTube-ster haalt nog heel wat andere sappige feitjes boven water.

Experimenteren

Hoewel het koppel het realityprogramma met succes heeft doorstaan, blijken Mike en Evie in het echte leven de temptation niet altijd te kunnen weerstaan. Wanneer Nick het stel vraagt of ze weleens iemand erbij hebben, vertelt Evie: ''We hebben eigenlijk nog nooit een trio gedaan.'' Maar Mike antwoordt ad rem: ''Jawel, dat heb je in de vorige video nog gezegd, ben je dat vergeten?'' Evie grapt vervolgens nonchalant: ''Oh nee, dat was een kwartet!"

"Nee, wacht", begint Mike vervolgens ter opheldering: ''Af en toe houden wij ervan om een beetje gek te doen met een andere meid'', biecht Mike op. Maar, er zijn wel regels aan verbonden, zo blijkt uit Evie haar reactie. Zij bepaalt namelijk óf en hoever Mike met haar mag gaan.

Blonde vriendinnen van Evie

Evie vertelt: ''We hebben nog nooit écht iets seksgerelateerds gedaan, maar wel bijvoorbeeld zoenen met vriendinnen. Dat ik dan met een vriendin zoen, en hij er een beetje bij komt.'' Ze laat blijken dat ze het af en toe leuk vindt om Mike een beetje te teasen. ''Dan leg ik gewoon even de hand van die vriendin op zijn pik, en wordt hij helemaal gek.'' Mike zelf spreekt dat niet tegen. ''Kijk, zij heeft best wel veel knappe blonde vriendinnen, weet je wel. En ja, als we dan ergens zijn, dan leer je soms weleens iemand kennen...''

Experimenteren

Op de vraag of Evie dan ook met een andere jongen iets zou mogen doen, antwoordt Mike stellig van niet. Zijn uitleg daarvoor, is dat hij niet op mannen valt en er daarom niet zo van zou kunnen genieten. Volgens hem is Evie daarentegen wél geïnteresseerd in hetzelfde geslacht. ''Jij hebt weleens gezegd: 'Zo, zij is echt geil!'''

Toch heeft Evie – afgezien van het zoenen – naar eigen zeggen niet echt geëxperimenteerd met andere vrouwen. Maarre, haar wederhelft denkt daar anders over en flapt er dan ook meteen uit dat een vrouw wel eens 'down under' is gegaan bij Evie. Zijzelf zegt hierover: ''Ja, maar ik heb dat niet teruggedaan...'' Ha!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)