Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Ferdi blikt vooruit op bruiloft: 'Wordt nu wel heel echt'

Over precies een week stappen de twee op grootse wijze in het huwelijksbootje.

premiere Fijn Weekend

Op 21 juni stappen Marvin en Ferdi in het huwelijksbootje. De grote dag komt steeds dichterbij en het koppel kan nu echt beginnen met aftellen, want over precies een week is het zo ver. Ferdi blikt op zijn Instagram Stories alvast even vooruit op the big day.

Charming koppel

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, weten Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen tijdens het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan binnenkort zelfs trouwen! Het stel liet eerder al weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek, de datum én de locatie al helemaal official zijn. Ook onthulde het stel welke achternaam ze zullen dragen. Nu, precies een week voor de grote dag, komt het allemaal wel erg dichtbij. Ferdi blikt alvast vooruit en vertelt zijn volgers wat het stel vlak voor the big wedding zoal bezighoudt.

Insta update

''Zo doe je een aanzoek, en zo is het nog maar een week voor de bruiloft. Het stond heel lang heel ver weg, maar nu wordt het toch wel heel echt'', begint Ferdi zijn verhaal op zijn Instagram Stories. De husband to be geeft aan wat slechter te slapen, maar verder nog vrij weinig stress te ervaren. ''Volgens mij hebben we alles goed geregeld.'' Ook heeft hij het volste vertrouwen in het weer op de grote dag. ''Het wordt in ieder geval warm. Wel kans op een onweersbui, maar we moeten nog even manifesteren dat dat bij ons uit de buurt blijft.''

Drukke week voor de boeg

De twee lovebirds hebben trouwens nog genoeg te doen in aanloop naar de bruiloft. ''Het is niet zo dat we het heel rustig aan doen.'' Hoewel het nog maar een week duurt voordat de twee elkaar het ja-woord geven, hebben ze nog een tripje naar Amsterdam, Disneyland Parijs en een concert van Beyoncé op de planning staan. ''Een heel drukke week, maar voor ons een heel bijzondere.'' Ach, veel tijd om te zenuwpezen heeft het stel op deze manier in ieder geval niet!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230116 - Premiere van film Fijn Weekend in koninklijk theater Tuschinski. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marvin Wijnans en partner Ferdi Pool