Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mitch en Iris blikken terug op dreamdate

En déze dame zou Mitch voor de dreamdate hebben gekozen als hij Iris niet mee kon nemen.

Mitch en Iris beleefden tijdens Temptation Island: Love or Leave de perfecte dreamdate. Zo ging het koppel niet met een van de singles op dreamdate, maar kregen ze de kans om met elkaar te genieten van hun allerlaatste avond. In gesprek met Grazia blikken de twee hierop terug.

Dreamdate

Zoals in elk seizoen van Temptation sluiten de deelnemers hun avontuur af met de welbekende dreamdate. Kandidaten mogen kiezen met welke single dame of heer ze deze date willen beleven, maar Mitch besloot het tijdens zijn deelname over een andere boeg te gooien. “Ik dacht: ik zeg gewoon eerlijk dat ik eigenlijk alleen met Iris op dreamdate wil", blikt Mitch nuchter terug als we met hem en Iris bellen.

Mitch hoopte enorm dat hij Iris op dreamdate mee mocht vragen. En die kans kreeg hij gelukkig ook. Maar met wie zou Mitch op dreamdate zijn gegaan als hij Iris niet mee had mogen vragen? “Ik denk dan gewoon Noortje. Ik was de laatste vier keer met haar op date geweest en dat was hartstikke leuk. Ik denk dat ik dan voor de gezelligheid Noortje mee had genomen.”

Verrassing

Iris wist niks van het idee van Mitch af en maakte zich klaar voor een date met Chevalier. Dat Mitch haar in een video vroeg om samen op dreamdate te gaan, was dan ook een enorme verrassing. “Eerst moest ik een beetje huilen, omdat ik het zo lief vond en het niet had verwacht”, deelt Iris. “Ik dacht echt: huh??”

Toch voelde Iris zich tegenover Chevalier wel een beetje schuldig dat ze meteen op het verzoek van Mitch inging. “Ik dacht wel even: ooh wat zielig voor Chef. Hij kiest ervoor om met mij op dreamdate te gaan (Miriam had Chevalier namelijk ook gevraagd voor haar dreamdate, red.), en dan wordt hij vervolgens alleen achtergelaten. Maar Chef zei meteen: ga, ga! Dat deed me wel goed.”

Deelname ander programma

Mitch en Iris beleefden een fantastische dreamdate en sloten hun Temptation-avontuur af met een prachtige verloving. Het is dan ook niet zo gek dat de twee positief terugblikken op hun tijd in Mexico. “Het was een enorme rollercoaster aan emoties én veel lessen”, deelt Mitch. “Het is ook best een mindfuck. Je leert jezelf beter kennen, maar ook hoe anderen je zien. En het is gewoon een emotionele rollercoaster", vult Iris aan.

Dit is dan ook de reden waarom het stel niet nog een keer mee hoeft te doen aan Temptation Island. Toch zou Mitch nog weleens aan een ander programma mee willen doen. “Expeditie Robinson lijkt me heel leuk. Maar ik ben een heel moeilijke eter, dus dat zou wel echt een hel voor mij worden”, lacht Mitch.

Beeld: Tom Cornelissen