Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zomer musthave: Action komt met Twister Splash

Ons favoriete jeugdspel mét de nodige verkoeling!

Happy friends at beach party runs to sunset water

Wie kent het populaire spel Twister niet? Het spel werd én wordt op menig feestje gespeeld. De makers vonden echter dat er nog wel een schepje bovenop kon, want er bestaat nu ook een versie met water. Twister Splash is een feit en we moeten het hebben!

Hilariteit

De kans is groot dat ook jij vroeger heel wat kunstjes op de Twistermat hebt gedaan. En stiekem is het spel gewoon nog steeds fantastisch. Of je het nou speelt met familie, vrienden of collega's: Twister is gegarandeerd een hilarische bedoeling. Het spel stelt je lenigheid en uithoudingsvermogen vaak flink op de proef en laat je in de gekste posities maneuvreren. Mocht je de normale versie al een geniale ontdekking vinden, dan is de Splash-variant helemaal een leuke uitdaging.

Twister plash

Met dit warme weer zoeken we massaal verkoeling op. We waren dus wel toe aan wat vermaak dat gepaard gaat met een beetje water. Zeg maar dag tegen de ouderwetse waterpistolen, want Action komt met next level waterpret: Twister Splash! Enne, je scoort 'm al voor €7,95.

Ingewikkeld of gedoe? Allesbehalve! Je sluit de sproeimat aan op een tuinslang, waarna er door alle vlakken water omhoog spuit. Verder werkt het spel exact hetzelfde als de originele versie. Je raadt het al: dat wordt lachen!

Bron: Ze.nl | Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Four happy friends at sunset beach party runs to water