Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Prince Charming-koppel Julien en Marcel uit elkaar

'Helaas laten we elkaar los'

Verdrietig nieuws voor Julien Kooij en Marcel Corne. Het Prince Charming-koppel heeft namelijk besloten een punt achter hun relatie te zetten, zo maken ze bekend op Instagram.

Prince Charming

Julien en Marcel leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van Prince Charming. In eerste instantie kwamen ze daar om het hart van Chris te veroveren. Helaas bleek er geen romantische klik met de prins te zijn, maar wél met elkaar. De heren vonden de liefde bij elkaar en waren inmiddels zo'n anderhalf jaar samen. Helaas komt er nu een einde aan hun relatie, maken ze bekend via Instagram Stories.

Uit elkaar

"De allerliefste. 💔 Helaas laten we elkaar los", schrijft Julien bij een foto van hem en Marcel. "Dat is heel verdrietig, maar je moet eerlijk naar elkaar zijn, hoeveel pijn dat ook doet en hoeveel je ook nog steeds om iemand geeft en deze liefde verandert in vorm." Hij voegt er tussen haakjes nog aan toe waarom hij dit deelt: "Aangezien sommige van jullie ons volgenden sinds onze ontmoeting bij PC even deze verdrietige update."

Beeld: Instagram @julienkooij en @marccorne

Verdriet

Ook Marcel deelt zijn verhaal op Instagram. "Ik heb goed moeten nadenken of ik dit volgende wel wilde delen, maar vond het toch gepast omdat vele van jullie mij kennen van Prince Charming", begint hij. "Deze show had mij de liefde gebracht, maar dat is nu voorbij. Verdriet overheerst op dit moment, maar voel me ook heel dankbaar voor de vele lieve vrienden en familie om me heen", aldus Marcel. "Afscheid nemen doet f*cking pijn. We, die lange en ik, geven nog veel om elkaar, alleen beide op een andere manier, daar moet ik mee leven. Voor nu neem ik knuffelen met Pepper als medicijn en dat werkt goed. ❤️" Veel sterkte, heren!

Bron: Instagram @julienkooij en @marccorne | Beeld: