Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shirley Cramer heeft moeder overgehaald om ook botox te laten doen

Aha!

Shirley Cramer, die we zowel kennen van Temptation Island: VIPS als Ex on The Beach: Double Dutch, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze hier en daar weleens wat aan haar lijf heeft laten sleutelen. Tegenwoordig heeft ze zelfs haar moeder én zusje zover gekregen om ook een bezoekje te brengen aan de botox-dokter.

Botox

Shirley was onlangs te gast in Realitea bij Fawry not Sawry en vertelde daar openhartig over de botox-behandelingen die ze bij zichzelf heeft laten doen. Haar vader is niet zo'n fan van al dat gesleutel aan haar uiterlijk, maar Shirleys moeder is inmiddels wel om, vertelt de realityster. "Ik heb botox bij haar laten doen, ik heb haar lippen laten doen, traangoten, kraaienpootjes, wenkbrauwlift", vat Shirley samen.

Shirley is van mening dat haar moeder er 'nu veel beter uit' ziet. En ook haar zusje zou inmiddels begonnen zijn met hier en daar een spuitje. "Ze wil het wel bijhouden. En mijn zusje vond het eerst ook niet mooi, maar die is nu ook bezig. Ik heb ze allemaal besmet."

Foutje

In april vertelde Shirley nog op social media dat zo'n botoxbehandeling ook wel eens mis kan gaan. Zo vertelde ze dat ze onlangs botox in haar kaken heeft laten spuiten tegen het tandenknarsen in haar slaap. Maar hoewel je normaal gesproken niets hoor te zien van de ingreep, is dat nu wel anders. “Als ze een beetje verkeerd prikken dan kan je niet meer breed lachen. Het zit er al anderhalve maand in en het wordt gewoon niet beter als dit”, vertelde de EOTB-ster. Apparently heeft de botox-arts bij Shirley dan verkeerd ‘geprikt’. Gelukkig kan ze er zelf wel om lachen. “Ik lijk op Woody van Toy Story”, grapte ze.

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: EOTBDD

Showbizz
  • Shirley in Ex on the Beach: Double Dutch. (Beeld: MTV)