Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romy Monteiro uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

Congrats, Romy!

FHM500 editie 2023

Ze is zangeres, musicalster en presentatrice: de carrière van Romy Monteiro gaat als een speer. Enne, ze kan nu opnieuw iets aan haar cv toevoegen, want Romy is door FHM verkozen als mooiste vrouw van Nederland!

De mooiste vrouw van Nederland

Elk jaar stelt FHM een lijst samen met de 500 knapste vrouwen van Nederland. Deze FHM500-lijst wordt bepaald aan de hand van de keuze van de redactie, stemmen via de site en stemmen via sociale media. Dit jaar heeft niemand minder dan Romy Monteiro de meeste stemmen gekregen en mag zij zich de mooiste vrouw van Nederland in 2023 noemen! Op Instagram vertelt de zangeres wat ze hiervan vindt en plaatst ze foto's uit de shoot met het blad.

Trots

"Als je de 17-jarige onzekere Romy had gezegd dat ze op haar 30e verkozen zou worden als Mooiste vrouw van NL door FHM? Nou, ik had eerst voor gek verklaard en gezegd dat de kans dat Pasen en kerst op dezelfde dag zouden vallen groter waren, zo onzeker was ik", schrijft Romy op Instagram. Ze laat weten heel erg trots te zijn. "En zo mega trots ben ik nu, dat de vrouwelijke jury mij heeft gekozen als nummer 1 van 2023! Daarbij gaat het om meer dan alleen het uiterlijk, het gaat om je uitstraling, zijn wie je bent en waar je staat", aldus Romy. En zo is het!

Romy neemt het stokje over van Abbey Hoes, die vorig jaar op nummer één stond.

Bron: RTL Boulevard, FHM | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230601 - FHM500 mooiste vrouwen van Nederland 2023 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Romy Monteiro FHM mooiste vrouw van Nederland 2023