Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Selling Sunsets Jason en Marie Lou zijn uit elkaar

'De afstand tussen ons een te grote uitdaging'

Na een relatie van tien maanden is het helaas over en uit tussen Selling Sunset-sterren Jason Oppenheim en Marie Lou Nurk, zo laat het koppel weten op Instagram. Het nieuws is slechts een paar dagen nadat Jason in een Q&A sprak over de struggles van het daten op afstand naar buiten gekomen.

Break-up

"Hoewel we nog steeds van elkaar houden en om elkaar geven, is de afstand tussen ons een te grote uitdaging. We blijven goede vrienden en we blijven elkaar steunen en willen het allerbeste voor elkaar. We willen iedereen bedanken voor hun steun tijdens onze relatie", schrijft de realtor in zijn Insta-verhaal met een foto van de twee.

Langeafstandsrelatie

Al eerder kwam de langeafstandsrelatie van de twee aan bod nadat Marie Lou – die telkens reisde tussen Frankrijk en L.A. – besloot om terug te keren naar Frankrijk. "De waarheid is dat we allebei vanaf het begin wisten dat ik terug zou moeten verhuizen omdat mijn werk, vrienden en familie hier zijn", aldus Marie Lou.

"Langeafstandsrelaties kunnen moeilijk zijn, maar we zijn allebei vastbesloten om het te laten werken. We zorgen ervoor dat we regelmatig met elkaar praten en tijd voor elkaar vrijmaken, ondanks de afstand." Toch bleek dit niet zo te zijn...

Huwelijksgeruchten

Eerder deze maand waren er zelfs nog huwelijksgeruchten nadat het stel een reeks foto's met z'n tweeën plaatste in een witte jurk en een zwarte smoking. "Op een leven vol avonturen", stond er in de caption. Toch werd deze al snel veranderd in: "Je laat me altijd lachen." Hm, was er toen al trouble in paradise?

Toch had Jason hier een goede reden voor. "Lou en ik realiseerde ons snel dat onze post het deed lijken alsof we getrouwd waren. We ontvingen talloze felicitaties, maar ook boze berichten van vrienden waarom ze niet waren uitgenodigd. En daarom veranderden we snel de tekst!" Aha!

Bron: People | Beeld: NL Beeld