Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessie Jazz Vuijk over eerste trimester zwangerschap: 'Tegen het depressieve randje aan'

'En toch vond ik het wel een intense periode'

MTV EMA pre-party 2019

Onlangs maakten Jessie Jazz en Kaj Gorgels bekend in verwachting te zijn van een kindje. Op Instagram zien we dat de moeder in spé optimaal geniet van het groeiende wondertje in haar buik. Toch was het eerste trimester van haar zwangerschap niet bepaald een pretje.

Eerste trimester

De eerste loodjes zitten er alweer op voor Jessie Jazz. Het eerste trimester van haar zwangerschap is inmiddels achter de rug en daar is Jessie maar al te blij mee. Zo heeft ze namelijk een behoorlijk pittige tijd gehad, vertelt ze aan Kek Mama.

"Ik had weinig lichamelijke klachten, maar wel een heel zwaar gevoel als ik wakker werd. Alles was te veel, tegen het depressieve randje aan", vertelde de mommy to be. "Ik organiseerde in die periode een event. Normaal gesproken vind ik dat hartstikke leuk, maar nu zat ik huilend aan de telefoon. 'We moeten het cancelen, het komt niet goed'. Ik maakte me zó druk om alles."

Hormonen

Haar zwangerschap had ook invloed op de mensen om haar heen. Jessie gedroeg zich namelijk anders dan haar vrienden van haar gewend waren. "Zo kennen we je helemaal niet, hoorde ik. Ik mezelf ook niet. Natuurlijk weet je dat je zwanger bent, vol hormonen zit, dat het erbij hoort. En toch vond ik het wel een intense periode", legt Jessie uit.

Gelukkig ging het na een aantal weken weer de goede kant op. "Rond de twaalf weken werd ik ineens wakker zonder dat zware gevoel. Nu wil ik alles tot in de puntjes organiseren." Inmiddels kan Jessie dus echt beginnen met genieten. "Ik heb ontzettend veel zin in alles, zit vol energie en voel me heel creatief." Aha!

Bron: RTL Nieuws, Kek Mama | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 2019, October 28. Westergas Theater, Amsterdam, the Netherlands. Jessie Jazz Vuijk at the MTV EMA pre-party 2019.