Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Slecht nieuws voor fans van Euphoria

Oh no...

We zijn helemaal obsessed met Euphoria sinds seizoen één en twee van de serie ook in Nederland beschikbaar zijn via HBO Max. Dat er een derde seizoen aankomt, weten we inmiddels. Maar helaas zullen we hier nog wel even op moeten wachten. Francesca Orsi, hoofd drama bij HBO heeft namelijk laten weten dat de opnames binnenkort nog niet van start gaan.

Vertraging

Helaas moeten we nog even wachten voordat we het derde seizoen van Euphoria kunnen bingen. De opnames van het nieuwe seizoen zouden in februari 2023 van start gaan, maar de productie heeft vertraging opgelopen. Dit komt mede doordat Sam Levinson, de maker van Euphoria, nu bezig is met de nieuwe reeks The Idol. Ook heeft hoofdrolspeler Zendaya een erg druk schema. Hierdoor kunnen de opnames voor Euphoria nog niet van start gaan, laat HBO-head Franscesca Orsi weten aan Deadline.

2025

“We hebben tijdens de postproductie van The Idol gewerkt aan Euphoria, maar we hebben nog niet talloze scripts klaarliggen”, zegt Francesca Orsi. “We kunnen nog niet beginnen met filmen, dus de oplevering van de show - hopelijk in 2025 - hangt af van wanneer Sam weer beschikbaar is. Zij heeft momenteel de volle focus op The Idol.” Aii, hieruit blijkt dus dat we waarschijnlijk pas in 2025 van het derde seizoen kunnen genieten.

In september werd bekend dat een van de vaste personages, Kat (gespeeld door Barbie Ferreira) helaas niet terugkeert in het derde seizoen. Alle andere hoofdrolspelers keren hoogstwaarschijnlijk wel terug. Aha!

Bron: Tagmag, Deadline | Beeld: Euphoria (HBO Max)