Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaydi onthult wat er achter de schermen gebeurde bij Eating With My Ex

'Wij hebben het wel over het vreemdgaan van Sonny gehad'

Waar de meeste mensen er waarschijnlijk niet aan moeten denken om uit eten te gaan met een ex, nam Temptations Jaydi een sprong in het diepe en schoof ze aan tafel bij haar ex-lover Sonny. Maar hoewel het gesprek op zich vrij kalm verliep, onthult Jaydi dat er achter de schermen nog wel het één en ander is besproken...

Recap

Jaydi en Sonny hadden drie jaar een relatie toen ze aan Temptation Island: Love or Leave meededen. Na beelden waarin Sonny obviously geen respect leek te hebben voor zijn vriendin, besloot Jaydi per direct een einde te maken aan hun relatie en liet ze Sonny via een videoboodschap weten dat het officially over was. Dit kwam hard binnen bij Sonny, en dat liet-ie weten ook. Zo vond hij het ongelooflijk dat “drie jaar hulp in één week wordt weggegooid” en noemde hij Jaydi zijn “levensproject”. Een gelijkwaardige relatie? Dat leek het niet bepaald te zijn…

Ricky

Vorig jaar nog raapte Jaydi al haar moed bijeen om plaats te nemen aan tafel bij Eating With my Ex met Ricky, de verleider die ervoor zorgde dat haar relatie met vriend Sonny eindigde. Maar om de cirkel rond te maken, schoof ze onlangs ook met Sonny aan tafel. In gesprek met Fawry not Sawry in de nieuwe aflevering van Realitea doet Jaydi een boekje open over wat er daar voor, én áchter de schermen gebeurde.

Achter de schermen

Jaydi vertelt dat het gesprek in Eating With My Ex eigenlijk best goed ging. "Het ging heel goed, want hij (Sonny, red.) gaf zijn fouten toe", aldus de realityster. Op de vraag van Farja of Sonny niet wat narcistische trekjes zou hebben, antwoordt ze: "Ja wel, maar dat geeft-ie zelf ook toe. Hij wordt wat ouder en wat volwassener, dus hij denkt misschien zelf ook wat meer na over de dingen die hij zegt en die hij doet."
Hoewel de aflevering dus vrij rustig verloopt, onthult Jaydi dat het er achter de schermen net wat anders aan toe ging. "Wij hebben het wel over het vreemdgaan van Sonny gehad, dat is iets wat hij ontkent, en waarvan ik weet dat het wel waar is", vertelt ze. "Wij gingen uit elkaar, en toen kreeg ik te horen dat hij meerdere keren was vreemdgegaan. Maar met wie, hoe en wat – ik heb geen idee", voegt ze eraan toe.
Inmiddels staat de beauty weer open voor de liefde. "Ik ben nu anderhalf jaar vrijgezel, en ik ben nu wel op een punt dat ik denk: 'ik zou het wel leuk vinden om weer iemand te ontmoeten.'"

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Eating With My Ex: Going Dutch