Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó creëer jij de ooglift á la Bella Hadid

Good to know!

Een van dé it-girls van dit moment is toch echt wel supermodel Bella Hadid. Ze is inmiddels niet meer weg te slaan uit het modebeeld enne, heel eerlijk: we kúnnen ook niet meer zonder haar! Haar look is one in a million, en laat dat juist hetgeen zijn wat haar zo bijzonder maakt. En weet je wat nog leuker is? Wij hebben dé manier om – zonder plastische chirurgie – dezelfde look als Bella te creëren.

Neuscorrectie

Hoewel het nooit een geheim is geweest dat Bella een neuscorrectie heeft ondergaan, was het wel altijd de vraag hoe het kan dat het model perfect gelifte ogen heeft. Maar laten we eerst eens teruggaan naar de neuscorrectie die het model op haar veertiende (!) al heeft ondergaan. Naar eigen zeggen heeft het model hier superveel spijt van, en geeft haar moeder Yolanda Hadid hier toch een beetje de schuld van. "Ik zou willen dat ik de neus van mijn voorouders had gehouden. Ik denk dat ik erin zou zijn gegroeid", liet ze weten in gesprek met Vogue.

Ooglift

Oké, nu weer terug naar die prachtig gelifte ogen van het model. Veel mensen denken namelijk dat Bella ook iets aan haar ogen heeft laten doen, alleen heeft ze dit nog nooit ontkracht of bevestigd. Maar nu is het mysterie misschien eindelijk wel ontrafeld. Want wat blijkt? Het model zou ook gewoon heel simpel gezichtstape hebben gebruikt. Ehm ja, dat lees je goed.

@mikimakeupco Eye lift using face tapes ✨ #makeuphack #makeupvideo #facetapes #makeuphacks ♬ Beggin' - Måneskin

Stap voor stap

Zoals je kunt zien op de video is het erg simpel om de 'Bella Hadid-look' te creëren met wat gezichtstape. Oké, we snappen dat het misschien niet helemaal realistisch klinkt, maar we verzekeren je: het helpt écht. Enne, je hoeft er maar een paar simpele stappen voor uit te voeren:

  1. Maak allereerst de bovenste kant van je haar vast met een elastiekje.
  2. Maak dan je gezicht schoon met een reinigingsdoekje.
  3. Plak daarna de tape aan op de gewenste plek.
  4. Doe ditzelfde aan de andere kant van je gezicht en knoop de touwtjes dan vast aan elkaar.
  5. Gooi je opgestoken haar over de vastgeknoopte touwtjes heen en je bent klaar!

Hallo mooie ooglift zonder plastische chirurgie!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld