Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island UK-ster onthult echte reden waarom ze 's ochtends zonnebrillen dragen

Dit hadden we niet verwacht!

Waar we dachten dat de deelnemers van Love Island zonnebrillen droegen omdat ze gewoonweg niet tegen het licht konden, ligt dat in realiteit toch een tikkeltje anders. Love Island UK-ster Adam Collard onthulde namelijk recent in een podcast de échte reden van de zonnebrillen. Aha!

Zonnebril

Inmiddels weten we allemaal hoe het realityprogramma Love Island in elkaar zit. Er worden verschillende singles in een villa gestopt, ze leren elkaar beter kennen en uiteindelijk ontstaan er een aantal verschillende koppels die om de zoveel dagen moeten recouplen. Hierbij vallen een aantal Love Island-kandidaten af en komen er af en toe een aantal nieuwen bij.

Dat is natuurlijk wat elke diehard Love Island-fan al-lang weet. Maar wij weten zeker dat je één specifiek dingetje nog niet wist, namelijk: waarom hebben de deelnemers altijd een zonnebril op als ze wakker worden? Waarschijnlijk dacht je altijd dat het te maken zou hebben met het felle licht dat ineens aanspringt, maar niets is minder waar...

Bizarre tijden

Love Island UK-ster Adam Collard onthulde recent in de podcast thenotsofitcouple waar de zonnebrillen nou écht voor waren. Enne, je had dit nóóit verwacht. "In seizoen vier, de eerste keer dat ik meedeed, gingen Kendall en ik op date. Dat was natuurlijk super romantisch, in het donker met allemaal lampjes enzo. Maar toen we in de auto daar naartoe gingen, was het 4 uur 's nachts." Wait, what? De deelnemers daten dus écht op bizarre tijden.

Maar waarom vinden die dates dan plaats op de meest rare tijden? Ook daar had Adam uitleg voor. "Ze hebben het beste licht nodig voor onder andere de beeldschermen. Het slaapritme is zo ongeveer: opstaan rond 1 uur 's middags en dan ga je weer slapen rond 4 of 5 uur 's nachts." Wow! Nu snappen we ook wel dat de Love Island-kandidaten niet zo makkelijk wakker kunnen worden en dus een zonnebril dragen!

Bron: Girl Scene | Beeld: Videostill Love Island