Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de trailer voor de Barbie-film is eindelijk uit

Exciting!

Al sinds dat we weten dat er een Barbie-film komt, zijn we mega excited. Als je altijd al een echt meisje-meisje bent geweest en dat in de afgelopen tijd niet veel is veranderd, hebben we goed nieuws voor je: de langverwachte trailer van de aankomende Barbie-film is namelijk eindelijk uitgebracht. Enne, de beelden van Margot Robbie en Ryan Gosling, die obviously Barbie en Ken spelen, beloven veel goeds.

Barbie en Ken

Spelen met Barbies en je dan helemaal in de Barbie-wereld wanen: we hebben vroeger niet anders gedaan. En hoewel we stiekem natuurlijk allang weten dat het perfecte Barbie-leventje niet bestaat, vinden we het toch maar al te heerlijk om er tóch even bij weg te dromen. Ben jij ook zo’n day dreamer, dan is de aankomende Barbie-film dé film voor jou.

In de trailer zien we Margot Robbie in de rol van Barbie en Ryan Gosling kruipt in de huid van lover Ken. En to be honest: betere acteurs hadden ze niet kunnen kiezen. Want zeg nou zelf: Margot is in het echt toch ook gewoon een real-life Barbie? In de trailer zien we van alles: drama, veel humor, maar vooral: heel veel roze. Zoals het hoort natuurlijk, in een Barbie-film. We can't wait!

Releasedatum

De film is geregisseerd door Greta Gerwig en mede geschreven door Greta en Noah Baumbach, en moet een weerspiegeling zijn van het leven op de meest perfecte plek in de wereld. Enne, we denken dat dát wel is gelukt. Wanneer je de film kunt bekijken? In Nederland draait-ie vanaf 19 juli in de bioscopen. Nog even geduld dus!

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, Warner Bros