Mart Hoogkamer last een pauze in en annuleert optredens

'Ik ben mijn grenzen overgegaan'

Mart Hoogkamer heeft op doktersadvies een werk- en mediapauze ingelast. De 25-jarige zanger laat in een Instagram-bericht weten zichzelf de afgelopen tijd voorbij te zijn gelopen. Zijn management deelt dat Mart hierdoor alle optredens tot 1 juli moet annuleren.

Teveel

“‘Werk om te leven, leef niet om te werken’, dit vertelde mijn moeder mij al van jongs af aan. Had ik maar geluisterd”, begint Mart zijn verhaal in zijn Instagram Stories. “De afgelopen tijd lijkt het er op dat ik mezelf voorbij ben gelopen en in mijn zangcarrière”, legt hij uit. “Optredens, nieuwe muziek, programma’s op TV kortom, ik kon er geen genoeg van krijgen.”

Grenzen overgegaan

“Nu blijkt dat ik mijn grenzen ben overgegaan. Dat het me allemaal teveel lijkt te worden waardoor ik recentelijk ook al verschillende optredens heb moeten afzeggen.” Volgens het management van Mart heeft de zanger een bloedonderzoek gedaan en is hij aan het wachten op een diagnose. “De lichamelijke gesteldheid van Mart verplicht ons deze beslissing nu te nemen”, aldus het management.

Rust

“De aankomende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie muziek en mijn eigen energieniveau. Dus ik bouw daarmee bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in”, kondigt de zanger aan. Het spijt hem dat hij fans en organisatoren teleur moet stellen, maar blijft met een positieve blik kijken op later dit jaar. “Ik kijk er naar uit om later dit jaar weer samen met al mijn fans een nieuwe fase in te gaan.” Heel veel beterschap Mart!

Bron: Instagram Mart Hoogkamer, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws