Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x sneakers van B.L.A.H. x Mayke

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2 paar sneakers uit de nieuwste collectie B.L.A.H. x Mayke weggeven!

B.L.A.H. x Mayke

B.L.A.H. is een Nederlands merk dat steeds bekender wordt. Het no-B.S. schoenenmerk uit Amsterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en geeft om de planeet waarop we leven. B.L.A.H. probeert dan ook met de productie van hun schoenen zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Het merk is transparant in hoe hun items tot stand komen, en durft ook toe te geven dat ze niet perfect zijn. Want honesty is the best policy. 

B.L.A.H. lanceerde in oktober vorig jaar hun eerste samenwerking met Mayke. Deze samenwerking beviel zo goed dat de merken opnieuw de handen in een hebben geslagen. Zo hebben de merken opnieuw samen een prachtige lijn gelanceerd!

Limited edition

In samenwerking met Mayke lanceert B.L.A.H. de limited edition: Vol 2. Deze collectie bestaat uit vijf nieuwe stijlen: drie versies van de populaire Muriel-sneaker en twee versies van de best selling Jenn-sneaker.

De sneakers hebben stuk voor stuk weer een speelse vibe, met uiteenlopende kleuren. Enne, fans van dierenprint kunnen hun hart ophalen, want de Muriel-sneaker is verkrijgbaar in zebra-, en panterprint. Hoe leuk!

Win, win, win

Wil je kans maken op een paar Muriel-sneakers of Jenn-sneakers? We mogen twee paar weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en B.L.A.H. en Mayke te volgen op Instagram. Succes! 

[mail-win-form id='72']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 30 mei 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.