B.L.A.H. lanceert nieuwe collectie in samenwerking met Mayke

Wauw!

Schoenenmerk B.L.A.H. is on fire. Het Amsterdamse merk heeft diverse hebberigmakende sneakers in hun assortiment en komt nu met hun eerste samenwerking. Zo komt het merk vandaag met een bijzonder collab met webshop Mayke.

Limited edition

In samenwerking met Mayke lanceert B.L.A.H. vandaag een bijzondere limited edition-collectie. De collectie bestaat uit vier modellen. De bestseller sneakers Muriel, Jenn en Gisele zijn voor deze limited edition in een nieuw jasje gestoken.

B.L.A.H. maakt schoenen van kwaliteit met een unieke stijl en is niet bang om verrassende kleurencombinaties te maken. De limited edition-sneakers zijn dan ook behoorlijk opvallend dankzij de verschillende primaire kleuren die de schoenen hebben gekregen.

Benieuwd naar de modellen? Bekijk ze hieronder:

De B.L.A.H. x Mayke-collectie is vanaf nu te koop!

Over B.L.A.H.

B.L.A.H. is een no-B.S. schoenenmerk uit Amsterdam dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Het merk geeft om de planeet waarop we leven en probeert zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Het merk is transparant in hoe hun producten tot stand komen, maar durft ook toe te geven niet perfect te zijn. Want honesty is the best policy. 

Beeld: B.L.A.H.

Laatste nieuws