Lifesaver: dankzij deze TikTok-hack schiet je bikinibandje nooit meer los

Dit hadden we eerder willen weten!

We all know the struggle: ben je heerlijk aan het genieten van een stranddag, schiet je bikinibandje los. Hoewel halterbikini’s ontzettend leuk zijn, is dit een groot nadeel. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor, die nu viral gaat op TikTok.

Bikinibandjes

We kunnen ontzettend genieten van een dagje zon, zee en strand. Of het nu aan de Nederlandse kust is, op de Waddeneilanden of in het buitenland. Helaas komen er ook altijd een aantal struggles bij kijken. Van zand dat overal en nergens beland tot een bikini die je in de gaten moet houden. We hebben allemaal bikini’s in de kast die je in de nek vaststrikt. Na een paar uur merk je echter dat de bandjes in je nek gaan snijden, of heb je het gevoel dat ze (bijna) losschieten. Dat is natuurlijk allesbehalve prettig, maar er is een oplossing.

TikTok to the rescue

Gelukkig kunnen we op TikTok tegenwoordig voor al onze problemen een oplossing vinden. Zo heeft het Italiaanse swimwear-merk @josan.official een ontzettend handige oplossing voor het bikinibandjesprobleem. In een video laten ze zien hoe je de bikinibandjes moet knopen, zodat je geen last meer hebt van snijdende bandjes in je nek of dat ze losgaan.

Hoe ga je te werk? Je legt de bikini neer, met de bandjes aan de bovenkant omhoog. Leg in beide bandjes een knoop, maar trek deze niet helemaal aan (zodat je een lus hebt). Zorg ervoor dat deze lus niet helemaal aan de bovenkant ziet, maar iets boven het midden. Het bandje die aan de rechterkant nog boven de lus uitsteekt, steek je door de linkerlus. Dit doe je ook andersom. Vervolgens kun je de bandjes aan trekken en heel makkelijk verstellen. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan de video hieronder.

@josan.official

CONSIGLI BY JOSÀN 💖 #swimwear #stilejosan #josan #fashion

♬ as it was – h

Als we de reacties mogen geloven blijkt deze hack héél goed te werken. Veel mensen laten weten dat hun bikinibandjes niet meer losschieten en dat het bovendien veel fijner zit. Wat een lifesaver! Wij gaan dit trucje zeker weten proberen als we weer naar het strand gaan.

Bron: TikTok @josan.official, Girlscene | Beeld: iStock

Laatste nieuws