Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog in het huwelijksbootje gestapt

Wat een prachtig koppel!

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog en documentairemaakster Sophie Dros zijn afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Op haar Instagram Stories deelt Sophie een prachtig kiekje van het pasgetrouwde stel.

Getrouwd

Afgelopen weekend was het tijd voor de grote dag van Robert en Sophie. De twee stapten namelijk in het huwelijksbootje! “So much love“, schrijft de documentairemaakster in haar Instagram Stories bij een foto van haar en haar kersverse echtgenoot. De twee zagen er prachtig uit en hadden er zo te zien ook een heerlijk zonnetje bij. Van harte gefeliciteerd!

Robert Sophie
Beeld: Instagram @sophiedros

Gezin

In 2021 maakte Robert bekend dat hij zijn grote liefde ten huwelijk had gevraagd. In datzelfde jaar kreeg de Mocro Maffia-acteur samen met Sophie een zoontje, genaamd Kees. Robert speelt de hoofdrol in de film Tatta, een spin-off van de populaire serie.

Mocro Maffia

Goed nieuws voor fans van Mocro Maffia, want het vijfde seizoen staat op het punt van beginnen. Potlood, Paus, Taxi en Samira zijn terug – en het belooft weer een meedogenloos seizoen te worden. Na de release van de film Mocro Maffia: Tatta, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt het langverwachte vijfde seizoen van Mocro Maffia vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen. We can’t wait!

Bron: Instagram @sophiedros, RTL Nieuws, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws