Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel goed nieuws voor Ginny & Georgia-fans

Oeh...

Sinds het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix staat, werd er al gespeculeerd over een mogelijk derde seizoen. Niks was zeker, maar de cast van de serie heeft zojuist seizoen drie én vier bevestigd!

Seizoen drie en vier

Seizoen twee van Ginny & Georgia eindigde met een behoorlijke cliffhanger en sindsdien hoopten fans dat er een vervolg zou komen op de hitserie. En jawel, dat gaat er komen!

De cast van Ginny & Georgia heeft op Instagram en TikTok bekend gemaakt dat er maar liefst twee(!) nieuwe seizoenen in de maak zijn. “Get ready with me”, begint Antonia Gentry die de rol van Ginny voor haar rekening neemt, "om de seizoenen drie en vier aan te kondigen van Ginny & Georgia.”

“Dat betekent nog twee seizoenen”, vervolgt Brianne Howey enthousiast, die de rol van Georgia speelt.

Teaser

Ook delen een aantal acteurs alvast een kleine teaser van wat we van de volgende seizoenen kunnen verwachten. “Seizoen drie en vier: veel drama en veel love triangles. Ik ben er klaar voor”, belooft Raymond Ablack aka Joe. Oeh…

@antoniabgentrybtw♬ original sound - Toni

Tot slot bedankt de cast hun fans in de video. “Zonder jullie had dit niet kunnen gebeuren.”

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Ginny & Georgia te streamen is op Netflix. Gelukkig kun je de eerste twee seizoenen al wel bingen bij de streamingdienst. To be continued! 

Bron: Netflix | Beeld: Marni Grossman