Yay! Het tweede seizoen van Ginny & Georgia staat nú op Netflix

Finally!

The wait is over! Het langverwachte tweede seizoen van Ginny en Georgia is vanaf vandaag namelijk eindelijk te zien op Netflix. Cancel al je plannen vanavond!

Eindelijk te zien

Het geduld van Ginny & Georgia-fans werd flink op de proef gesteld. Het heeft namelijk bijna twee jaar geduurd, maar vandaag is het dan eindelijk zover en kunnen we de nieuwe afleveringen bingen.

Even een kleine recap van het eerste seizoen: Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Ginny met haar broertje vertrekken en eindigde de laatste aflevering met een behoorlijke cliffhanger. In het tweede seizoen gaan we hopelijk zien hoe het afloopt tussen Ginny, Hunter en Marcus. Ook zijn we benieuwd naar wat voor invloed de komst van vader van Austin heeft op de relatie tussen Georgia en Paul.

Vervolg

Inmiddels weten we over het tweede seizoen dat deze waarschijnlijk verdergaat waar het eerste seizoen is geëindigd. Ook gaan we kennismaken met de ex-man van Georgia. De serie werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England.

Beeld: Netflix

Laatste nieuws