Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer van langverwachte film Oei, ik groei!

Een sterrencast met onder meer Yolanthe Cabau en Katja Schuurman zit in de film.

Binnenkort verschijnt de langverwachte comedy Oei, ik groei eindelijk op Netflix. Voor de film, die is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller, is een sterrencast met onder meer Yolanthe Cabau, Katja Schuurman en Soy Kroon gestrikt. De streamingsdienst heeft inmiddels de trailer van de film gedeeld, en die is veelbelovend!

Oei, ik groei

De film Oei, ik groei is van de makers van F*ck de liefde en Just say yes – het kan dan ook niet anders dan dat dit weer een heerlijke film wordt! Op hilarische en hartverwarmende wijze duiken we in de wereld van het ouderschap. "In de film maken we kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby", luidt de beschrijving van Netflix. "En dat maakt haar relatie met man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker."

Mama voor Mama’s club

"Anne sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en samen voeden ze twee kinderen op die ze met behulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. Dat gaat alleen niet heel soepel." Maar daar stopt het nog niet. "Ook Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Iliass Ojja) hebben hun uitdagingen. Ze zitten een beetje in de knoop over hoe ze hun kindje gaat opvoeden terwijl ze beide uit een andere cultuur komen. Dit zorgt voor frictie binnen hun relatie, vooral wanneer Sabri's moeder bij hen intrekt om te helpen." 

Hieronder kun je alvast de trailer van Oei, ik groei bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Cqs8AGdrUfc&ab_channel=NetflixNederland%26Belgi%C3%AB

Releasedatum

Deze heerlijke feel good-film is perfect voor een avondje op de bank met heerlijke drankjes en snacks. Enne, het moge duidelijk zijn dat Oei, ik groei niet alleen voor ouders is. De film zorgt met vriendinnen ongetwijfeld ook voor heerlijke lachbuien! Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten totdat-ie te zien is. Vanaf 9 juni is Oei, ik groei namelijk exclusief te zien bij Netflix. Can't wait! 

Bron: Netflix, RTL Boulevard | Beeld: YouTube Netflix Nederland & België