Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Art Rooijakkers enthousiast over nieuw seizoen Expeditie Robinson

Klinkt goed!

De opnames van een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson zijn momenteel in volle gang. Dit jaar staat Art Rooijakkers voor het eerst naast Nicolette Kluijver om het survivalprogramma te presenteren. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe het gaat én dat hij toch ook wel iets van thuis mist.

Nieuw duo

Art neemt het stokje over van Rick Brandsteder, die vorig jaar nog naast Nicolette stond in Expeditie Robinson. Aan Art en Nicolette dit jaar de taak om het populaire survivalprogramma te presenteren, en daar heeft hij ontzettend veel zin in. “Expeditie Robinson is natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse telvisie”, zei hij voor de camera van RTL Boulevard. “Er zijn vele presentatoren gekomen bij dit programma, dus het is eervol om nu hier te staan op die eilandraad.” En ook Nicolette is blij met haar nieuwe eiland-collega. “Natuurlijk ben ik heel blij met jou. Het is een bonk aan professionaliteit, kennis en ervaring”, zei ze enthousiast. “Dus we gaan gewoon een heel heel lekker seizoen neerzetten.”

Enthousiast

En dat het een 'heel lekker seizoen' gaat worden, daar is Art het inmiddels ook over eens. "Ja, ik ben wel enthousiast over het komende seizoen Expeditie", zegt hij tegen RTL Boulevard. "Maar dat komt misschien ook omdat het mijn eerste keer is, dus dan ben je al snel heel enthousiast over alles wat je meemaakt", lacht hij. Toch is hij niet de enige die er zo over denkt. Art vertelt namelijk dat Nicolette ook enthousiast is. "Het wordt een seizoen waarvan zij denkt dat dit wel iets bijzonders kan zijn." Oeh!

Aftelkalender

Een paar weken naar de andere kant van de wereld voor je werk klinkt natuurlijk als een droom. Maar de realiteit is voor Art dat hij twee kindjes thuis heeft zitten, die hij ontzettend mist. "Ik kan echt niet wachten om mijn dochters weer te zien en te knuffelen", zegt hij. "Ik heb ze ook gewaarschuwd dat ik dat ga doen. Dat het ook veel te lang gaat duren en dat ik dan zelf denk, nu is het wel genoeg en dat het nog niet genoeg is", lacht hij. Gelukkig hebben zijn dochters iets handigs bedacht voor hun vader. "Ze hebben een aftelkalender voor me gemaakt. Dus ik streep, bijna als een gevangene, elke dag een kruisje door. Ja, ik kan niet wachten om ze weer te zien." Ahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld